Altair Fest Kariyer Buluşmaları

Okulumuz Altair Teknoloji Takımının düzenlediği Altair Fest Kariyer Buluşmaları etkinliğimiz 7 Aralık Perşembe günü, okulumuzun konferans salonunda Mevlüt DİNÇ'in katılımı gerçekleşti.

Bu özel gün, Türkiye'nin önde gelen oyun geliştiricilerinden biri olan Mevlüt Dinç ile gerçekleştirdiğimiz keyifli bir söyleşiyle başladı. Dinç, oyun geliştirme serüvenini, sektördeki deneyimlerini ve geleceğe dair öngörülerini öğrencilerimizle paylaştı. Genç yeteneklere yönelik motivasyon dolu bir konuşma oldu.

Etkinlik, Altair Teknoloji Takımı'nın genç ve dinamik ekibi tarafından düzenlenen bir dizi interaktif etkinlikle devam etti. Bu etkinlikler aracılığıyla gençler, teknoloji ve girişim dünyasına dair pratik bilgiler edinme fırsatı buldular.

AltairFEST Kariyer Buluşmaları, gençlerin teknolojiye olan ilgisini artırmayı, girişimcilik ruhunu desteklemeyi ve sektör profesyonelleri ile genç yetenekleri bir araya getirerek ağ oluşturmayı amaçlıyor.Katılımcılara teşekkür eder, gelecekteki etkinliklerde bir araya gelmeyi dileriz!

14-12-202314-12-202314-12-202314-12-202314-12-2023

Yayın: 14.12.2023 - Güncelleme: 14.12.2023 23:51 - Görüntülenme: 102