MEDENİYETİN BAŞKENTİ İSTANBUL DERGİSİ

TÜBİTAK 4006 Projesi kapsamında ‘Medeniyetin Başkenti İstanbul’ adlı dergimiz yayınlandı.

Tarih alanında öğrencilerimizi araştırma ve gözlem becerisi kazandırmanın amaçlandığı bu çalışmayla öğrencilerimizin bir ürün ortaya koymaları sağlanmıştır. Dergimizin içeriğini zenginleştirmek amacıyla İstanbul’daki tarihi mekanlara okul gezisi düzenlenmiş, geziler sonrası ortaya çıkan yazılı ve görsel ögelerin dergide kullanılmasına karar verilmiştir. Yapılan değerlendirmelerle derginin içeriği belirlenmiş ve siz değerli okuyuculara sunulmuştur. Ayrıca geziye katılan öğrencilerimiz tarafından bir de gezi defteri oluşturulmuştur. Dergimizin hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize ve danışman öğretmenimiz Rıza CEBECİ’ye teşekkür ederiz.

Dergiye buradan ulaşabilirsiniz.

Medeniyetin Başkenti İstanbul dergisi bağlantı