Şehit Selçuk Gürdal Anadolu Lisesi

Mustafa Kemal Paşa Mah. Kaptanpaşa Sok.No 25/1 Arnavutköy/İSTANBUL
Vizyon
Haklarını bilen, verimli çalışan, sorumluluk alabilen, erdemli, doğruyu ayırt edebilen, eşitliği seven, gelişmeleri takip edebilen ve ileriki hayatında kendi ayakları üzerinde durdurabilecek beceriler edinen; insanlar yetiştirmektir.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin ve Ortaöğretimin amaçları doğrultusunda; "Milli ve Manevi değerleriyle donanımlı çağdaş, demokratik, lider özelliklerine sahip, okuduğu okulu, vatanına ve milletine bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz öğrencilermizin öğrenmelerini sağlamak, onları bilgili yetenekli ve kendine güvenen bireyle olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmaktır.
Kalorifer (Doğalgaz)
ingilizce ve Almanca
Ulaşım
Otogar´dan: Otogar yolundan Arnavutköy´e gelen minübüsler ile gelinebilr. Atatürk Havalimanı´ndan: Metro ile Yeni Bosna´ya, Yeni Bosna´dan İETT ile Arnavutköy´e gelinebilr.
İçe merkezine 1 Km mesafededir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Arnavutköy ilçe merkezine 1 km´dir. Gaziosmanpaşa ilçe merkezine 20 km´dir. Esenler otogarına 25 km´dir. Atatürk Havalimanına 32 km´dir. Taksim meydanına 37 km´dir.
60 Öğrenci