Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Kapsamında Düzenlenen Maziden Atiye Şiir Okuma Yarışmasında Öğrencimiz Yakup Yersiz İlçe Birincisi Olmuştur.

Ock

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerine yönelik Genç Kızılay ile beraber İstanbul Üniversitesine gezi düzenlendi.

Ara

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Safahat Konulu Çevrim İçi Bilgi Yarışması Düzenledik.

Ara

Okulumuz Altair Teknoloji Takımının düzenlediği Altair Fest Kariyer Buluşmaları etkinliğimiz 7 Aralık Perşembe günü, okulumuzun konferans salonunda Mevlüt DİNÇ'in katılımı gerçekleşti.

SAFAHAT SÖZLÜĞÜNDEN ÜÇ KELİME SEÇİLEREK CÜMLE VE AFİŞ OLUŞTURMA

Ara

Okulumuzda Arnavutköy İlçe Kaymakamımız Sayın Mahmut HERSANLIOĞLU ve Şube Müdürümüz Selçuk ERTUĞRUL'UN teşrifleriyle gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler günü yemek etkinliğimiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına girerken dünden bugüne ve bugünden yarına uzanarak Milli eğitim olgusu ile birlikte vatan ve millet sevdalısı özelliğinin öğretilmesi bağlamında sınıflarımız süslendi, panolar hazırlandı, sınıflarda öğrencilere Cumhuriyet’in nasıl kurulduğuna dair videolar izletildi. Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tören programı gerçekleştirildi.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile birliği toplantımızı velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.